CV Hanne Lyngbjørn


Erhvervs-erfaringer:

 

Mit seneste arbejde var som salgsmedarbejder i Uldstedet. Uldstedet.dk webshop med garn, var Mit hoved- arbejdsområde. Jeg hjalp også til med strikkeprøver til nye designs og med alt andet i butikken.

Før dette job var jeg marketingassistent og DTPér hos Andersen & Nielsen i Skovlunde.
Arbejdet her bestod blandt andet af billedbehandling, annonceudformning og udarbejdelse af kursusmateriale, samt det ugentlige medarbejder-blad.

Jeg har også været inden for skiltebranchen. Som skiltemaler hos Kaldal Skilte og efter praktik der var jeg i job som Grafisk tegner for Holm Nielsen Skilte i Roskilde. Jeg har erfaring med at rentegne logo´s og arbejde med designforslag af facade skiltning til butikker. Dette jobområde er valgt ud fra, at jeg har en bred erfaring med forskellige grafiske computerprogrammer.

Det er job under fleks-job ordningen, og jeg arbejder mellem 4 og 15 timer pr. Uge (arbejdsgiveren betaler for det antal timer som der aftales. Hvis jeg ikke kan udføre arbejdet så hurtigt som andre pga. mit hørehandicap så beregnes min effektivitet og fastsættes efter nærmere aftale.

Før jeg fik tilkendt Fleksjob :

I 2003 arbejdede jeg på "Strædet", som er en fritidsklub i Skibby Kommune. Her lavede jeg et klubblad sammen med børnene, det blev lavet i MS-Publisher og billedbehandling i Paint Shop Pro.

I 2000 var jeg faglærer på værkstedet EDB-Grafisk på Roskilde produktionshøjskole: Base 4000. Her underviste jeg i brug af Grafiske computer-programmer, Tegning/Farvelære og i Hjemmeside design med Macromedia Dreamweaver, samt i fremstilling af skilte .

Kurser og Uddannelse :

2008 Udvidet Kursus i Adobe Indesign hos Softworld
2007 Kursus i Signlab

2001 Kurser i Adobe Indesign på Høje Taastrup dataskole.

I 1999-2000 tog jeg et Webdesign kursus, baseret på Macromedia Dreamweaver. Kurset var målrettet på fremstilling hjemmesider, og indebar kundekontakt, indkredsning af målgruppe og præsentation af den færdige hjemmeside.

1999 HF eksamen i Engelsk , VUC Roskilde

1998- 1999 PC-kørekort og DTP kurser. Samt kurser i Adobe Photoshop, Illustrator, Coral Draw på Høje Taastrup dataskole. Hvor jeg lærte alt det grundlæggende i de forskellige programmer.

1992 Iværksætterkursus. Teknisk skole i Roskilde. 1988 Kursus for lærer til den hensyntagende specialundervisning.

1985- 87 Håndarbejdslærer-seminariet ved Den danske Husflidshøjskole.

1981- 82 Basisåret EFG- Bygge og anlæg.Retning: Møbelsnedker.

1979 Afgangsprøve fra 9. klasse.

Jeg er praktisk mindet. Ordens-menneske dog ikke fanatisk, og så er jeg god til at arbejde selvstændigt. Selvom ,eller måske nettop fordi jeg har et høre-handicap, interesserer jeg mig for kommunikation mellem mennesker. Både vejledningsmæssigt, mundtligt at dele erfaringer om alt muligt, og som skriftlig kommunikation over Internettet.


Til Forsiden